Import & aankoop begeleiding

In de loods in Ankeveen staan een 6 tot 10 tal modellen BMW 3 of 5 Touring, diesel of benzine, handgeschakeld of automaat en allen met verschillende opties. Uiteraard kan het voorkomen dat er speciale wensen zijn, in bijvoorbeeld kleur, opties, motor of anderszins. In deze situatie kan het aantrekkelijk zijn om uw zoekopdracht aan BMWtouringkopen.nl kenbaar te maken!

Import begeleiding proces:

 1. Via een persoonlijk gesprek geeft u precies aan wat voor type BMW Touring u zoekt. De zoekopdracht wordt bevestigd per mail.
 2. Via email en SMS wordt u structureel op de hoogte gehouden van het laatste aanbod wat aansluit op uw wensen. De zoekopdracht kan hierdoor worden bijgesteld en worden bijgeschaafd.
 3. Uit het aanbod kiest u een BMW Touring die het beste bij uw wensen aansluit. Vervolgens gaat BMWTouringkopen.nl voor u onderhandelen met de dealer in Duitsland. De korting die behaald wordt op de Duitse verkoopprijs wordt doorberekend aan u als klant.
 4. Op basis van de gegevens uit de Duitse advertentie wordt een BPM berekening gemaakt volgens de voordeligste bereken methode. Hierdoor betaalt u als klant uiteindelijk de laagste prijs.
 5. U ontvangt een offerte en u besluit op basis hiervan of u de BMW Touring wilt kopen.
 6. Er zal nu een opdrachtbevestiging door BMWTouringkopen.nl worden opgesteld. Hierin staan duidelijke clausules waarin de rechten en plichten van beide partijen staan.
 7. Na ondertekening van de opdrachtbevestiging dient er een aanbetaling gedaan te worden van in totaal de koopprijs, transport- en invoerkosten inclusief BTW.
 8. BMWTouringkopen.nl zorgt voor alle documenten die nodig zijn bij het importeren van de auto in Nederland. Denk hierbij aan de factuur, het ingevulde onderhoudsboekje, Duitse kenteken deel 1 en 2, Certificaat van Overeenkomst etc.
 9. BMWTouringkopen.nl inspecteert de auto in Duitsland en neemt hierna contact met u op. U beslist of de auto wordt gekocht. Na aankoop zorgt BMWTouringkopen.nl voor het transport naar Nederland.
 10. Zodra de auto in Nederland wordt u uitgenodigd om de BMW Touring te komen bezichtigen. Na goedkeuring zal BMWTouringkopen.nl vragen het restant van de kosten over te maken. Deze kosten bestaan o.a. uit BPM, RDW keuring en NL kentekenplaten.
 11. BMWTouringkopen.nl verzorgt het gehele import traject in Nederland.
 12. Eventuele extra diensten zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld de montage van winterbanden, of levering op een andere locatie zoals bij thuis of op kantoor.
 13. Levering van uw BMW Touring bij BMWTouringkopen.nl in Ankeveen (’t Gooi).
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen? Neem dan contact met me op via whatsapp.
Powered by