Over BMWTouringkopen.nl

BARTKUUSVan kinds af aan heb ik grote interesse in auto’s. Tijdens mijn studententijd werkte ik bij een BMW dealer en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse werkgevers in de functie van marketeer bij o.a. Vodafone en Daimler. 2013 was voor mij het jaar van de waarheid en heb ik besloten om van mijn passie en hobby, mijn werk te maken. Mijn levensmotto “Live the dream”, is voor mij mijn inspiratie om te doen wat ik leuk vind en waar ik veel energie van krijg. Werken vanuit mijn hart en passie voor auto’s zijn hierin mijn doel. Zodoende is Drive the Dream B.V. geboren.

Onderdeel van Drive the Dream B.V. is BMWTouringkopen.nl. Een logische keuze want mijn eerste eigen auto was een E30 Touring uit 1994, welke ik kocht van mijn eerst verdiende salaris. Na deze auto volgende diverse andere modellen en ook vrienden en familie heb ik geholpen bij de aankoop en import van hun BMW’s. Inmiddels rijd ik een 5 serie Touring met achterin drie kinderzitjes, ruimte genoeg om alle spullen die je als jong gezin moet vervoeren mee te nemen!

Fantastisch is het om iedere keer weer die ‘parel’ te vinden uit het enorme aanbod in zowel Nederland als Duitsland. Het zoeken op internet, alsook mijn contacten in Nederland en Duitsland maken het voor mij iedere keer weer een sport om die ene betaalbare, goed geoutilleerde auto met weinig kilometers op de teller op te sporen. Ik let op details, heb contact met dealers en doe onderzoek naar het gebruik en rijkilometers en onderhoud. Dit doe ik erg graag, dit doe ik graag ook voor u!

Bart Kuus

 

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen? Neem dan contact met me op via whatsapp.
Powered by